BETONSKE OGRADE

Koristimo kulir frakcije 4 do 8 mm i beton čvrstoće od M400/2 na više. Beton je vodonepropustan do 90%, te ga možemo zaštiti od vlage i plijesni sa impregnacijom i time se vijek trajanja elemenata povećava za 3 do 4 puta.
Ploče se izrađuju obostrano od kulira što je velika prednost za betonske ograde. Stupove ograde montiramo na temeljne samce koji su ujedno i nosači ploče. Ploče i stupovi su armirani te time pružaju dodatnu čvrstoću i stabilnost. Elemente i stupove izrađujemo u vlastitoj proizvodnji. Montaža nakon izrade elemenata je brza te traje najviše do 3 dana ali ovisi o terenu i zadatku.
Ograde se ne mogu nakriviti jer su stabilizirane betonom, nakriviti se mogu samo mehaničkim putem. Nekad su se ograde stabilizirale samo sa zemljom pa se zbog toga nakon nekog vremena ograda nakrivila. Stare ograde nisu bile bojane i upijale su vodu pa su imale vijek od 20 do 30 godina. Naše ograde su visokokvalitetne i unaprijeđene novom tehnologijom te imaju vijek preko 50 godina. Armatura se postavlja prema pravilima struke.

MONTAŽA BETONSKE OGRADE

PREDNOSTI

 

izdržljivost
dugotrajnost
jednostavnost održavanja
sigurnost
privatnost
povoljna cijena
isplativost

Sve ograde se isporučuju u boji betona.

U dogovoru sa kupcima, vršimo prijevoz i montažu te odvoz starih ograda i šute.

Cilj poslovanja je da se za zadovoljnog klijenta stvori ugodno i kvalitetno životno okruženje.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

ŽIČANE OGRADE

U našoj ponudi žičanih ograda možete naći povoljnije i skuplje ograde. Cijena najviše ovisi o vrsti materijala. Sve žičane ograde sastoje se od stupova i mreže. Stupovi su pocinčane metalne cijevi bojane prema želji investitora. Mreže mogu biti klasično pocinčane do visoko kvalitetnih pocinčanih mreža dodatno obložene plastikom.
Na završetku ograde postavljamo potpore za stabilnost ograde. Žičane ograde zaštićene su protiv korozije primjenom suvremenih tehnologija pocinčavanja i plastifikacije. Žičane ograde su savitljivije i stoga lako prilagodljive svim vrstama terena. Mreže su međusobno povezane čvorovima, a gušćim postavljanjem stupova moguće je postići čvrstoću ograde koja odgovara željenoj namjeni.

Ukoliko trebate pomoć kod odabira ograde koja odgovara Vašim potrebama, kontaktirajte nas. Bit ćemo spremni izaći Vam u susret, prikupiti sve potrebne podatke i ponuditi Vam najprikladnije rješenje.

GALERIJA SLIKA